Remaster známého blockbusteru a multiplayerová party zábava. Tak to jsou hry, kterými si budou moci během následujících týdnů předplatitelé PlayStation Plus obohatit své knihovny na konzoli PlayStation 4.

Společnost Sony se rozhodla přinést Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Jde o předělávku singleplayerové kampaně hry z roku 2009, která se stala skutečným blockbusterem. Na PS4 můžete znovu prožít akci, čelit novým hrozbám odhodlaným přivést svět na hranici kolapsu a vychutnat si soundtrack od oscarového skladatele Hanse Zimmera.

Přečtěte si také: PlayStation Plus slaví 10 let. V červenci nabídne tři hry pro PS4

Druhou hrou měsíce je multiplayerová party zábava Fall Guys: Ultimate Knockout, která nabízí masivní bitvy až pro 60 hráčů. Ty vyústí ve stupňující se chaos, kdy nebude vědět kam dřív koukat.

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered bude dostupný od zítřka 28. 7. do 31. 8. Fall Guys: Ultimate Knockout zase od úterý 4. 8., kdy hra současně vychází, takže jde o horkou novinku.

Nezapomeňte, že si nadále můžete do katalogu přidat NBA 2K20 a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration s Larou Croft. Čas máte do 3. 8. 2020.

Pokud nemáte aktivní členství PS Plus, tak pro vás Sony má bezplatný víkend - od 8. 8. 2020. Začátek je minutu po půlnoci a konec za 48 hodin.