Společnost Sony odhalila hry, které si budou moci během nadcházejícího měsíce do svých knihoven na PlayStationu 4 přidat předplatitelé PlayStation Plus.

V září/septembri se můžete těšit na populární battle royale akci Playerunknown's Battlegrounds a zabojovat si s ostatními hráči na rozsáhlých mapách. Od svého vydání roku 2017 prošlo PUBG různými změnami a vývojáři se snaží hru nadále obohacovat a vylepšovat, aby udrželi hráče.

Druhou hrou měsíce je známá bojovka Street Fighter V od Capcomu, jež spatřila světlo světa v roce 2016. V základu se můžete těšit na tucet různorodých postav, s nimiž potrénujete proti umělé inteligenci a poté se podíváte do multiplayeru. Pro Street Fighter V si můžete koupit celou řadu dodatečných balíčků s dalšími bojovníky.

PUBG a Street Fighter V budou v nabídce od 1. 9. 2020. Do té doby můžete využít nabídku z toho měsíce - Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered a Fall Guys: Ultimate Knockout.

PlayStation Plus si můžete v PS Store nebo v obchodech za 1560 Kč na rok, případně za 235 Kč na měsíc nebo 650 Kč na tři měsíce. Čas od času jsou větší slevy. Mějte na paměti, že abyste hry z nabídky PS Plus mohli hrát, musíte mít toto předplatné aktivní, tedy zaplacené. Společně s hrami zdarma vám PS Plus odemyká hraní multiplayerových her a cloudové úložiště o velikost 100 GB.