Společnost Sony prostřednictvím krátkého teaser traileru vnadí na PC verzi Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, která vyjde během letošního podzimu na Steamu a Epic Games Store. Hra běží v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu.

Stejně jako na PS4 a PS5, tak i na PC se můžete těšit na české titulky. Port připravuje studio Nixxes Software ve spolupráci s Insomniac Games.

Hlavní díl, Spider-Man Remastered, se na PC podíval letos v létě a zaznamenal velký úspěch. I u Milese Moralese lze očekávat odemknutou snímkovou frekvenci, podporu širokoúhlých monitorů, podporu Nvidia DLSS a DLAA i plnou podporu ovladače DualSense.

PC verze Spider-Mana zahrnula vylepšení stíny, ray tracing efekty v rámci odrazů i velké možnosti v přizpůsobení hry, SSAO, filtrování textur, LoD, kvality stínů a další. To stejné očekáváme u Milese Moralese.

„Zažij na vlastní kůži vzestup Milese Moralese, který se jako nový hrdina snaží ovládnout své nové a neuvěřitelně úžasné schopnosti, aby se po svém stal Spider-Manem,“ láká Sony.

„V nejnovějším dobrodružství ze světa Marvel’s Spider-Man se teenager Miles Morales snaží zvyknout na svůj nový domov a zároveň jít ve stopách svého mentora Petera Parkera, aby se stal novým Spider-Manem.

Když se však rozhoří zuřivý boj o moc, který hrozí zničením jeho nového domova, nový hrdina zjišťuje, že s velkou mocí přichází rovněž velká zodpovědnost. Aby Miles dokázal zachránit celý marvelovský New York, bude se muset vžít do Spider-Manovy kůže a osvojit si ji.“