Seriálový Zaklínač si prvně prošel hatem, poté jsme dostali oficiální fotky, kde už vzrostla naděje, že by seriál mohl skutečně dopadnout dobře a nyní konečně přichází první ukázka.

Jak už jistě víte, seriál od Netflixu má spíše knižní předlohu a tak se nejspíše stane, že to co jsme viděli ve hře v seriálu zkrátka nebude. To mimo jiné znamená, že Geralt nese jen jeden meč. Zaklínač je jedním z nejočekávanějších seriálu společnosti Netflix. Menší šok přišel, když Netflix oznámil, že Henry Cavill (Superman ve filmech DC Cinematic Universe) bude hrát hlavní postavu Geralta z Rivie. Prvotřídní fotografie jeho kostýmu vedli ke spekulacím o tom, zda může být Seriálový Zaklínač opravdovým fantasy hitem pro Netflix.

Seriál je tedy inspirován knižní předlohou Andrzeje Sapkowského, na jeho díle je samozřejmě založen i populární herní Zaklínač od CD Projekt Red. Byla zde i série deskových her, a dokonce i karetní hry, a to vše je do určité míry založeno na původních příbězích od Sapkowského. Na seriál dohlíží Lauren Schmidt Hissrichová, nejvíce známá pro The Umbrella Academy a The Defenders. Hissrichová zdůrazňovala, že seriál skutečně nebude adaptací videoher.

A jak se ukázka líbí vám?