Vydavatelská společnost THQ Nordic a vývojářské studio KAIKO si pro hráče Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning připravili vánoční dárek. Remasterovaná edice akčního RPG obdrží první rozšíření. Expanze Fatesworn vyjde 14. 12. 2021 pro PC, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

DLC se bude prodávat za 19,99 eur (cca 509 Kč) na všech platformách a zaměřuje se na pokračování příběhu Fateless One. Po skončení Crystal War a porážce Gadlowa lid Amaluru doufal, že se do jeho zemí vrátí mír. A přestože mír do Amaluru skutečně přišel, začínají se šířit zvěsti o nové hrozbě, jež se zvedá na dalekém západě, v ledových zemích Mithrosu. Neprobudil se nikdo jiný než Telogrus, sám bůh Chaosu, a shromažďuje stoupence, aby uvrhl celý svět do chaosu.

Těšit se můžete na nový příběh, nové prostředí, různé nové úkoly a mise, nové dungeony Chaos Realm po celém Amaluru, novou herní mechanikou, nové zbraně a zbroje, nové nepřátele a na mnoho dalšího. Zvýší se také horní hranice úrovně na 50, a dokonce nechybí ani nový soundtrack od slavného skladatele Granta Kirkhopea.