Společnost Electronic Arts se pochlubila teaser trailerem na EA Sports PGA Tour. Video bylo vytvořeno ve Frostbite enginu a my se můžeme podívat na to, jak velkolepý návrat EA ke golfové simulaci to bude. Poslední golfovou hrou od EA byl titul Rory McIlroy PGA Tour, jenž vyšel v roce 2015.

Teaser trailer láká na to, že si zahrajeme během jara nadcházejícího roku. Hra nevyjde na konzolích předešlé generace, míří na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC. Vývojáři se tak rozhodli soustředit na možnosti nové generace a obětovat potenciálně vyšší prodeje díky rozsáhlé základně hráčů na PS4 a Xboxu One.

Ve hře budou moci fanoušci golfu budovat svou virtuální kariéru a zažít vzrušení z PGA Tour, včetně turnajů The Players Championship a FedExCup Playoffs.

Dnes se můžeme podívat na golfové hřiště ve městě Augusta v Georgii, kde každoročně probíhá Masters Tournament. Golfové hřiště bylo letecky skenováno, shromážděny byly miliony datových bodů, které umožní autenticky ztvárnit jedinečnou krásu Augusta National.