Aktualizace: Už to začalo. Marketingová kampaň na Call of Duty: Vanguard se postupně rozbíhá. Po úniku artworků a nedávném teaseru (dole v původní zprávě) přímo od Activisionu přichází filmový teaser od YouTubera Johna. Ten zveřejnil pár vteřin z filmečku a dodal západní fronta.

Jeden z fanoušků poukázal na to, že v teaseru vidíme Merville. To by mohlo odkazovat na Battle of Merville Gun Battery v rámci operace Tonga, jež se odehrávala 6. 6. 1944. Ta byla součástí operace vylodění v Normandii během druhé světové války.

Spojenecká rozvědka se domnívala, že dělovou baterii Merville tvoří děla těžkého kalibru, která by mohla ohrozit britské vylodění na pláži s kódovým názvem Sword Beach.

Vypadá to, že se oficiálního oznámení dočkáme již brzy.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Informace o Call of Duty unikají pravidelně, Activision musel s únikem počítat i u letošního Call of Duty. Jak vidno, už si na to vývojáři zvykli a dělají si z toho srandičky. Co také jiného, že?

Na včerejší únik artworků navázal oficiální twitterový účet Call of Duty prvním teaser trailerem. Ten pochází z nadcházejícího traileru, který potvrdí Call of Duty Vanguard. Zatím je nám nabídnuta pouze možnost podívat na válkou zpustošené město.

Insider Tom Henderson potvrdil, že záběry skutečně pocházejí z oznamovacího traileru Call of Duty Vanguard. Vše dokonala reakce Call of Duty účtu na teaser se žádostí o respektování soukromí. Dle všeho se fanouškům tento přístup líbí.

Včerejší únik hlavních artworků potvrdil zasazení Call of Duty Vanguard do období druhé světové války. Kromě Pacifiku se máme podívat také do Evropy. Na hře pracuje studio Sledgehammer Games a k vydání dojde ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Plnohodnotné představení prý dorazí 19. 8.