No, to dlouho netrvalo. Krátce po oficiálním oznámení Mafia Trilogy - kolekce všech tří dílů - tu máme první oficiální screenshoty z remaku první Mafie. Ty je možné najít na obchodě Microsoftu, kam se nejspíš dostaly trochu předběžně, protože k bližšímu představení mělo dojít až příští úterý.

Asi bychom se tu mohli rozepisovat do Vánoc, ale snad sami uznáte, že obrázky hovoří samy za sebe. Důležitou informací je ovšem datum vydání Mafia: Definitive Edition - to je podle Microsoftu stanovené na 28. 8. letošního roku.

Popisek v obchodu také zmiňuje, že půjde o „Mafii, kterou si pamatujeme” s tím, že remake nabídne věrně zpracovanou původní hru s „rozšířeným příběhem, hratelností a původní hudbou.”

Na závěr také vidíme nabídku, že při vlastnictví Mafia: Definitive Edition dostaneteme do Mafia 2: Defintive Edition a Mafia 3: Definitive Edition oblek Tommyho Angela a jeho taxík.

Poznámka: Screenshoty bohužel nejsou v nejvyšším rozlišení, nicméně se dá očekávat, že hra poběží v rozlišení 4K.

A aby toho nebylo málo, objevil se na internetu i oficiální teaser trailer. Ten sice ve finále moc neukazuje, ale je to zkrátka už od pohledu krása.