Na internetu se objevila první neoficiální fotografie PlayStation VR2, včetně ovladačů. Pochází od studia Bit Planet Games, které pro novou verzi headsetu virtuální reality od Sony připravuje nějaký projekt.

Můžeme si tak prohlédnou, jak headset ve skutečnosti vypadá. Je ale nutné mít na mysli, že je to pouze prototyp. Dle všeho ho vývojáři mají k dispozici nejméně půl roku, protože na otázku o tom, zda neporušují NDA, když sdílejí fotku, odpověděli: „Kdybychom tuhle fotku zveřejnili před půl rokem, měl byste pravdu.“

Svou chybu si ale autoři záhy uvědomili, obrázek z Twitteru vymazali a nahradili novým příspěvkem, kde píšou: „Hádejte, co přijde na PS VR2?“ Předpokládá se hra Ultrawings, která je od roku 2017 na Steamu a má velmi kladné recenze. Ve hře pomocí svých rukou létáte v otevřeném světě s nejrůznějšími letadly.

Pro PS VR2 byla oznámena řada her, včetně Horizon VR: Call of the Mountain, Resident Evil Village VR, The Walking Dead: Saints and Sinners Ch2 a No Man's Sky. Minulý měsíc jsme se od Sony dozvěděli, že s uvedením PlayStation VR2 na trh bude připraveno více než 20 her.

A kdy PS VR2 dorazí? Odhaduje se začátek příštího roku.