Square Enix ukázal letos na E3 několik věcí, ale žádná z nich hráče příliš nezaujala, až na nového Tomb Raidera samozřejmě. Způsobil to i fakt, že konference byla krátká a bylo ukázáno minimum gameplaye. Naštěstí se nám Square Enix rozhodl osvětlit pomocí takzvané „Spotlight“ série nové Just Cause. První díl z této série se zaměřuje na mapu Just Cause 4. Celé video je ke zhlédnutí nad článkem, pokud však nemáte možnost nebo čas se na něj podívat, můžete si přečíst shrnutí níže.

Mapa Just Cause 4 bude rozdělena do 4 oblastí. Začněme u sněžné oblasti. Ta je založena na Andách a je plná vysokých hor, které jsou ideální pro seskok s wingsuitem. Mezitím, co se budete projíždět na sněžných skútrech a létat mezi skalami, vás ale můžou zastihnout sněžné bouře, na co si rozhodně musíte dávat pozor.

Další je tu deštný les plný hustých stromů, které vás donutí udržet se vysoko nad nimi. Naopak vás ale k zemi budou hnát bouře, jejíž blesky vždy zasáhnou ten nejvyšší objekt v okolí. Džungle je zároveň největším biomem ve hře.

Nejhustěji obydlená oblast hry je protikladem té sněžné, je plná měst a budov. Terén je plochý a budete tak spíše využívat vozidla, než váš wingsuit. Na loukách se také nachází spoustu zvířat a tornád, od kterých byste se měli držet co nejdál.

V neposlední řadě je tu poušť s občasnými písečnými bouřemi. Jakožto nejmenší biom se vyznačuje tím, že je těžké se přes ni dostat. V cestě vám totiž budou stát již zmíněné bouře a písečné duny.

Celou mapu můžete najít ZDE. Just Cause 4 vychází 4. prosince. Ať už jste fanoušky série nebo ne, zajímal by nás váš názor na tento díl. Chystáte se ho zakoupit nebo vás Just Cause 4 ničím nezaujala?