Už včera sociální sítě Need for Speed potvrdily nový díl s podtitulem Unbound a lákaly na představení s prvním trailerem. K tomu dojde zítra v pět hodin odpoledne. O téměř 24 hodin dříve zkazil „překvapení“ japonský obchod. Ten předčasně nahodil předobjednávky doplněné o první informace, screenshoty a datum vydání.

Potvrzují se dřívější spekulace zmiňující město, netradiční vizuální styl doplněný o kreslené/animované prvky i datum vydání stanovené na 2. 12. letošního roku. Japonský obchod má v předobjednávce pouze PlayStation 5 verzi, ale hra má dorazit i na Xbox Series X/S (v Japonsku asi jen digitálně) a PC. Potvrzuje se tedy i zaměření pouze na novou generaci.

„Porazte čas, přelstěte policisty a kvalifikujte se každý týden do největšího pouličního závodu v Lakeshore. Zaplňte svou garáž precizně vyladěnými stroji, vytvořte si vlastní jedinečný styl a rozpalte ulice soundtrackem, který se ozývá ze všech koutů světa,“ popisuje hru japonský obchod.

Svět je vaše plátno: Oživte graffiti ve zcela novém vizuálním stylu, který kombinuje nejnovější pouliční umění s nejrealističtějšími vozy, jaké kdy byly v Need for Speed k vidění. Získejte přístup k nové sadě nástrojů plné energických vizuálních a zvukových efektů, včetně Burst Nitrous, který závratně zvyšuje rychlost.

Předveďte své schopnosti: Vydejte se na setkání a předveďte svůj styl s řadou věcí z nejnovější světové módy, včetně exkluzivního vybavení. Posuňte svůj styl stroje na vyšší úroveň pomocí jedinečného vybavení. Ujměte se vedení v závodech a vyčnívejte z davu.

Najděte svobodu: Soundtrack s průkopníky moderní hiphopové scény, včetně A$AP Rockyho a AWGE, přináší originální, žánrově odlišný výběr skladeb. Původní hudbu vytvořil francouzský producent Brodinsky. Písně, které se opírají o různé projevy HIPHOPU z celého světa, ztělesňují samotnou undergroundovou kulturu, která je srdcem Lakeshore.

Překlad z japonštiny nemusí být úplně přesný.