Předchozí měsíce v rámci Xbox Live Gold za moc nestály. Poslední měsíc letošního roku se ale jeví jako ten zajímavější. Předplatitelé si na svých konzolích budou moci užít útěk z vězení, vžít se do role diktátora tropického ráje a zabít hnusné orky.

Od 1. do 31. 12. si budete moci do své digitální knihovničky přidat The Escapists 2 (Xbox One a Xbox Series X/S), kde se můžete spojit až se třemi kamarády a naplánovat nejdivočejší útěky z největších věznic světa. Nejprve je ale nutné chovat se podle pravidel, nezapomenout na nástup a dodržovat přísné předpisy. Jenom tak můžete potají plánovat, a nakonec realizovat útěk na svobodu.

Od 16. 12. do 15. 1. bude v nabídce svítit Tropico 5 Penultimate Edition (Xbox One a Xbox Series X/S) s dodatečnými balíčky obsahujícími mimo jiné nové kostýmy pro vašeho diktátora a mapy. Jak je u této série zvykem, vžijete se do diktátora a budete svému ráji vládnout od raného kolonizačního období až po 21. století a dále. Přitom čelíte novým výzvám, objevujete nové technologie a prozkoumáváte herní svět.

Pokud byste raději něco krvavějšího, tak od 1. do 15. 12. se o pozornost přihlásí Orcs Must Die! (Xbox One, Xbox Series X/S a Xbox 360) Jedná se o akční strategii od Robot Entertainment, v níž musíte rozřezat, prošpikovat a spálit všechny orky. Jako mocný mág budete pomocí desítek zbraní, kouzel a pastí bránit 24 pevností před hordami všelijakých tvorů, včetně trollů, pekelných netopýrů a bandy ošklivých orků.

To Insanely Twisted Shadow Planet (Xbox One, Xbox Series X/S a Xbox 360) je bláznivá 2D akční adventura, ve které na vás čeká originální prostředí a boj s bizarními tvory ve snaze dostat se do centra tajemné planety stínů. Musíte řešit složité hádanky a vylepšovat svou vesmírnou loď pomocí mimozemské technologie, abyste dokázali bojovat o záchranu své domovské planety. Insanely Twisted Shadow Planet si můžete přidat do katalogu od 16. do 31. 12.