Ve dvouminutovém gameplay videu redakce amerického magazínu Game Informer ukazuje fiktivní město Santo Ileso z restartu bláznivé akční série Saints Row od studia Volition.

Záběry pocházejí z pre-alpha verze a prohlídka herního světa je nám umožněna ve voze i pěšky. Město Santo Ileso a jeho okolí má představovat surrealistickou verzi amerického Jihozápadu. Je domovem rustikálních pouštních čtvrtí, přeplněných městských ulic a neonově osvětlených ulic.

„Užijte si to největší a nejlepší hřiště, které v sérii Saints Row kdy vzniklo; jedinečný rozsáhlý svět Santo Ileso představuje pozadí divokého a za vlasy přitaženého sandboxu plného napínavých vedlejších vloupaček, zločineckých podniků a strhujících misí, ve kterých budete střílet, jezdit a plachtit v létajícím obleku, abyste se dostali na vrchol,“ uvádí se v tiskové zprávě.

Podle Game Informeru se restart Saints Row rychle stává jednou z nejočekávanějších her, které vyjdou na začátku roku 2022. Pokud máte stejný názor, zapište si do kalendáře 25. 2. 2022. Titul si zahrajete s českými titulky na PC, PlayStationu 5, Xboxu Series X/S, PlayStationu 4 a Xboxu One.