Dvacetiminutové video neukazuje záběry z hraní Hogwarts Legacy, místo toho jde o takzvané ASMR video, které se zaměřilo na různá prostředí hry a umožní nám vychutnat si zvuky a vizuální efekty ze školy čar a kouzel.

Chybět nemůže procházka po areálu Bradavic. Dále kouzelnická vesnice Prasinky, krajina v okolí školy a další známá prostředí z filmů a knížek s Harrym Potterem. Videu dodává na zajímavosti to, že vše je natočeno během deštivé jarní noci.

Pokud chcete vidět skutečné záběry z hraní, tak vás odkážu na 14minutové video ze State of Play, kde uvidíte nejen prostředí, ale také boj, třídy, průzkum herního světa, létání na koštěti, a dokonce i záporáka.

Vývojáři Hogwarts Legacy připravují originální příběh odehrávající se v 19. století, před Harrym Potterem a obdobím, kterému se věnovaly původní příběhy spisovatelky J. K. Rowlingové. Ve hře si vytvoříme vlastního studenta a vybereme si jednu ze známých kolejí. Zvolíte si Nebelvír, Mrzimor, Havraspár nebo Zmijozel?

Čas na rozmyšlenou máte. Hogwarts Legacy vyjde koncem letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.