Arkádový wrestling od Saberu a 2K se hlásí o slovo. WWE 2K Battlegrounds představuje jednotlivé herní módy a odhaluje seznam všech zápasníků, i těch, co se do hry dostanou později.

V rámci herních módu se můžete těšit na příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Ta bude v komiksovém stylu a přidáte se k WWE Superstars, abyste překonali další výzvy. Spojíte se s Paulem Heymanem a Stone Cold Stevem Austinem a vydáte se po světě hledat nové Superstars pro značku WWE. Hrát budete za jednoho ze sedmi nově vytvořených Superstarů jako byli Bolo Reynolds a Jessica Johnson a cestovat napříč různými bojovými regiony WWE Superstars, plnit cíle kampaní a odemykat různé verze WWE Superstars, vylepšení a předměty.

Jako další je tu Exhibice. V ní bojujete se svými přáteli nebo rodinou, akce je určena až pro čtyři hráče online nebo z pohodlí domova. Stačí si vybrat typ zápasu: One-on-One, Tag Team, Triple Threat, Fatal Four Way, Steel Cage Match a Royal Rumble.

Přečtěte si také: Do SnowRunneru přijelo těžkotonážní nákladní vozidlo Atom

Král Battlegroundu. V něm se budete chtít stát posledním stojícím mužem (nebo ženou) v ringu. Proti vám bude dalších sedm online hráčů, kteří se budou snažit vás zničit a z ringu vyhodit. Čím déle v ringu vydržíte, tím vyšší bude vaše skóre. Jakmile někoho vyhodíte, další Superstar nahradí jeho místo v ringu.

V online turnajích skočíte do akce a získáte odměny, které jdou získat jen v určitém časovém limitu, čeká na vás široká škála odměn. Dávejte ale pozor, nikdy nevíte, kdy může začít nový turnaj Battlegrounds. Poslední je Battlegrounds Challenge. Ten vás vyzve, abyste se probili odspodu žebříčku až na úplný vrchol.

Aby toho nebylo málo, máme tu také odhalení všech zápasníků, včetně těch, co se ve hře objeví později. WWE 2K Battlegrounds zahrne v den vydání (18. 9. na PC, PS4, Xboxu One a Switchi) celkem 70 hratelných postav.