Příští týden v rámci DC Fandome události budou odhaleny dvě očekávané hry. Jak už víme, dočkáme se prvních důležitých detailů o novém projektu studia Rockteady. Tvůrci série Batman Arkham připravují hru založenou na komiksovém týmu záporáků Suicide Squad. To je vše, co do dnešního dne o titulu víme.

Časový plán DC Fandome ovšem odhaluje, že v neděli 23. 8. ve dvě hodiny ráno proběhne panel Suicide Squad: Kill the Justice League. S největší pravděpodobností jde o název nové hry od Rockteady.

V časovém plánu je také uvedeno, že v sobotu 22. 8. o půl osmé večer našeho času budeme svědky představení hry od Warner Bros. Games Montreal. Panel má mít dvacet minut a podle britského Eurogameru se nové dobrodružství ochránce Gothamu jmenuje Batman: Gotham Knights a točí se kolem kriminální organizace Court of Owls (v češtině Soví tribunál).

Suicide Squad: Kill the Justice League i Batman: Gotham Knights mají vyjít na počítače a novou generaci konzolí, uvádí Eurogamer s tím, že o Injustice 3 nepadla žádná zmínka, ovšem víme, že se Injustice panelu zúčastní Ed Boon, šéf studia NetherRealm. Tím pádem je tu šance, že bude představena nová bojovka.

Přečtěte si také: Joker ukazuje své šílenosti v první sezóně Suicide Squad

Sérii Batman: Arkham v roce 2009 vytvořilo studio Rocksteady. V tomto roce vyšla hra Batman: Arkham Asylum, na kterou v roce 2011 navázal Batman: Arkham City. O dva roky později od WB Games Montreál dorazil Batman: Arkham Origins a v roce 2015 poslední díl Batman: Arkham Knight od Rocksteady. Ti se zároveň s Batman: Arkham rozloučili a do světa vykřičeli, že jejich další hra se nebude točit kolem tohoto známého superhrdiny.