Na konferenci Ubisfotu nám byla ukázána hra s tou nejhezčí animací a grafikou, kterou jsem zatím na letošní E3 viděl. Možná bych mohl říct, že nejlepší, co jsem kdy vůbec viděl. Ano, bavíme se o druhém díle Beyond the Good and Evil.

Zezačátku nám byl ukázán trailer, který bohužel není render z enginu nebo hraný, ale i tak byl plný vtipu a zároveň vážnosti při nastínění příběhu. Také jsme se mohli setkat s již známým záporákem nazývaným Jade.

Dále přišlo krátké povídání ze strany vývojářů, po kterém jsme mohli vidět záběru z rané alfa verze hry. Při tom, co jsem u toho na obrazovce viděl, jsem se nemohl ani pořádně nadechnou a byl jsem ze sebe schopen vydat pouze WAAAU. Hned, co jsem se dostal z příznaků dušení, jsem stihl zareagovat na poměrně důležitou lokaci s názvem Secret City of Ganesha.

Konec oznámení této hry byl pojat v zapojení komunity do vytváření hry. Můžete totiž Ubisoftu poslat váš výtvor, co se týče street art nebo písničky, co by se hodila do prostředí, a pokud s to bude vývojářům líbit, tak to zakomponují. Posledně jste takhle mohli do South Parku poslat svůj prd.