Na Tokyo Game Show 2022 se objevil Capcom se svou připravovanou akcí Exoprimal, kde budou hráči vybaveni exosuity a společně bojovat proti hordám dinosaurů.

Příběhový trailer přibližuje ústřední konflikt hry a nebezpečí plynoucí z používání technologických obleků zvaných Exosuits. Dojde také na různé hlavní postavy a již zmíněný boj proti hordám dinosaurů.

Zdá se, že Exoprimal by se mohl líbit příznivcům Monster Hunter. Jen s tím rozdílem, že tady nebojujete proti jedné mocné bestii, nýbrž s desítkami dinosaurů. To pochopitelně slibuje intenzivní řezničinu.

Exoprimal vyjde někdy v roce 2023 na PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5.

V souvislosti s Team Ninja se v současné době nejvíce mluví o Rise of the Ronin. Ambiciózní akční RPG ale dorazí až v roce 2024, a tak se vývojáři soustředí na bližší představení temnější verze Nioh v podobě Wo Long: Fallen Dynasty.

I tohle je akční RPG. V něm se vžijete do bezejmenného vojáka, jenž v temné fantasy verzi obrodí čínských Tří říší bojuje proti démonům a nepřátelským vojákům. Užít si máte šermířské souboje založené na čínských bojových umění a síly, která se skrývá v nitru hlavního hrdiny.

Autoři v bojích chtějí klást důraz na to, aby hráč musel vyzkoušet různé taktiky a přístupy. Ideálním řešením má být metoda pokus-omyl. Na vlastní kůži to zjistíme na začátku příštího roku. Hra dorazí na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4. Ve stejný den bude dostupná v předplatném Game Pass pro PC a konzole Xbox.

Pojďme to završit battle royale akcí Naraka Bladepoint. Ta u příležitosti Tokyo Game Show 2022 poslala do světa minutový gameplay trailer zaměřený na novou sezónu. V té se tenhle kousek dočká přidání kampaně Showdown, nové mapy Holoroth a nové hrdinky jménem Yin.

Prvních novinek se hráči dočkají v říjnu tohoto roku, zatímco na později je avizována ještě nová aréna Yushan Ruins. A na samém závěru potěší, že se Naraka v prosinci dostane na Xbox One. Dosud je dostupná na PC a Xbox Series X/S, plus v Game Passu.