Společnost Microids v rámci nadcházejícího Gamescomu oznámila datum vydání příběhové adventury Syberia: The World Before a přinesla nový trailer. Nové dobrodružství Kate Walker vyjde 10. 12. tohoto roku na PC přes Steam, GOG a Epic Games Store. Majitelé konzolí si musejí počkat do příštího roku.

„Vydejte se s námi na napínavé dobrodružství na pozadí vzestupu fašistického hnutí Brown Shadow a objevte spojení mezi Kate Walker a Danou Roze, které čelí mnoha hrozbám v různých časových obdobích,“ láká tisková zpráva.

Kromě klasické edice hry s digitálním artbookem jako předobjednávkovým bonusem bude na výběr Digital Deluxe Edition. Ta kromě hry a digitálního artbooku zahrne originální hudbu složenou Inonem Zurem, úryvek z původního scénáře a tapety, avatary a originální storyboardy nakreslené Benoîtem Sokalem.

Přečtěte si také: Vývojáři varují před podvodníky prodávajícími Frostpunk 2

Vaghen, 1937: Dana Roze je sedmnáctiletá dívka, která začíná skvělou kariéru klavíristky. Nad její budoucností se však začínají objevovat stíny, protože nad Evropou na úsvitu druhé světové války visí fašistická hrozba Brown Shadow.

Taiga, 2004: Kate Walker přežívá v solném dole, kde byla uvězněna, jak nejlépe umí, když ji tragická událost přiměje k novému dobrodružství při hledání vlastní identity.

Hrát bude za Kate i Danu při dobrodružství napříč kontinenty i času.

Pro hraní na počítači budete potřebovat alespoň Windows 7, procesor Intel Core i5 6600, 8 GB RAM, grafickou kartu Nvidia GTX 750 Ti nebo AMD Radeon HD 7850 / R7 260X, Direct X 11 a 13 GB volného místa na disku. Vývojáři doporučují Windows 10, Intel Core i7 8700, 16 GB RAM a Nvidia GTX 1060 nebo AMD R9 390X / Fury X.