Znáte něco bláznivějšího než dětskou představivost? Jedna věc by tu byla, a to konkrétně svět malé Tiny, která si zjevně myslí, že nože, zbraně a oheň patří hned vedle takových věcí jako jsou bonbony, kukuřičné křupky se sýrem a jednorožci. Jo, příběh v Tiny Tina's Wonderlands bude naprosto nevyzpytatelný a plný divných věcí.

Tam kdesi za Borderlands leží tajuplné místo. Místo plné zvědavosti, snů a řízeno osudem. Tedy vlastně, spíš než osudem, tak ten svět budete tvořit vy sami. Je jen na vás, zda vaši pouť projdete sami, či s přáteli. Kterou třídu zvolíte a co vlastně provedete na tomto prazvláštním světě. Vaše kroky bude sledovat tvůrkyně tohoto světa Tiny Tina a rozhodně vám neplánuje hru jakkoliv ulehčit.

Na své pouti po víčkách od skleněných láhví a zvedajících se křupkách potkáte několik nezapomenutelných postav jako je Valentine, galantní dobrodruh nebo velmi ostrý Frette, ze kterého jde strach a odvahy má za dva.

Vyberte si, kým budete, s čím budete bojovat, vytvořte si cestu, jakou chcete, naverbujte své přátele a vyrazte do boje proti zlu, které ohrožuje celý tento svět. A doufejte, že vám dětská představivost nezamíchá s osudem.