Studio Avalanche Software ukázalo znaky čtyř bradavických kolejí z Hogwarts Legacy, které se oproti představě spisovatelky J. K. Rowlingové liší designem.

Zvíře na každém znaku koleje pochopitelně vývojáři zachovali, akorát mu dali jinou podobu. Je více než jasné, že spousta fanoušků Harryho Pottera nebude s tímto designem souhlasit. Zároveň se ale najdou jistě tací, kterým se nové znaky kolejí budou líbit. Na jakou stranu se řadíte vy?

Připomeňme, že to nebude Moudrý klobouk, kdo bude vybírat do jaké koleje se dostanete, ale vy sami. Než budete volit mezi Nebelvírem, Mrzimorem, Havraspárem a Zmijozelem, tak si vytvoříte vlastního studenta nebo studentku a nastoupíte do známé školy čar a kouzel v Bradavicích a prožijete příběh odehrávající se v 19. století, tedy před obdobím původních příběhů J. K. Rowlingové. To je také důvod, proč v Hogwarts Legacy nebude Harry Potter, Hermiona Grangerová nebo Ron Weasley.

Hogwarts Legacy vyjde koncem letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.