Je to tady! Společnost Sony právě představila oficiální bočnice pro PlayStation 5. Zájemci si budou moci zakoupit barevné varianty bočnic, snadno je vyměnit na své konzoli a změnit vzhled PS5 ze standardní bílé barvy.

Sony představila pět barevných variant bočnic. Sází na Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue a Galactic Purple. Prodávat se budou během ledna, ovšem pouze ve vybraných zemích, Česká republika a Slovensko mezi nimi nejsou. V průběhu roku 2022 se ale mají přidat další trhy, tak snad dojde i na nás.

Prodej oficiálních bočnic pro PS5 je od ledna 2022 naplánován pro tyto země: USA, Kanada, Velká Británie, Francie, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Španělsko, Portugalsko, Itálie, Austrálie, Nový Zéland, Japonsko, Čína, Tchaj-wan, Hongkong, Singapur, Malajsie, Thajsko, Indonésie, Vietnam, Korea a Filipíny.

Také došlo na představení nových barev bezdrátového ovladače DualSense. Po Cosmic Red a Midnight Black se od ledna 2022 budou prodávat tři nové barvy: Galactic Purple, Starlight Blue a Nova Pink. Jinak řečeno, budete si moci sladit ovladač DualSense do barev PS5.

Bočnice se budou prodávat za 54,99 dolarů (cca 1230 Kč) pro Blu-ray a digitální verzi PlayStationu 5 a nové barvy DualSense za 74,99 dolarů (cca 1700 Kč).

INDIAN NOW