Po znovupředstavení hry a našich dojmech tady máme nové detaily o návratu legendární strategické značky The Settlers. Nové video nás seznamuje s obsahem hry v podobě map, režimů a frakcí.

V The Settlers se můžeme těšit na plnohodnotnou kampaň, v níž povedeme Elari, kteří uprchli ze svého království a hledají útočiště v neznámých zemích. Každá oblast je ale obydlela, což pro osadníky znamená, že musejí nejen postavit osadu a postarat se o produkci jídla a těžbu důležitých surovin, ale také bojovat.

Kromě kampaně nabídne hra také Skirmish rozdělený na sólo hraní proti umělé inteligenci, kooperaci s dalšími hráči proti umělé inteligenci a PvP (hráči proti hráčům). To vše doplní ještě mód Onslaught, jenž se zaměřuje na velmi náročné bitvy.

The Settlers vycházejí 17. 3. na PC přes Ubisoft Connect a Epic Games Store. Uzavřená beta bude spuštěna zítra od 14:00 a bude k dispozici do 24. 1. Umožní vyzkoušet první tři výukové mise, dvě frakce (Elari a Maru), dvě Skirmish mapy a 1v1 nebo 2v2 buď proti AI nebo jiným hráčům.