Microsoft představil čtyři hry, které si v průběhu nadcházejícího měsíce budou moci do své knihovny přidat předplatitelé Xbox Live Gold a Xbox Game Pass Ultimate. Americká společnost vybrala výpravu do steampunkového světa, závody a další pestré tituly.

První hrou je Another Sight (Xbox Series X/S, Xbox One), která bude k dispozici od 1. do 30. 4. 2022. Hrajete zde za dvě postavy: teenagerku a kočku jménem Hodge. S nimi prozkoumáte Londýn viktoriánské éry se zaměřením na kulturu a postavy. Nechybí ani hosté z řad historických osobností.

Od 16. 4. do 15. 5. 2022 získáte Hue na konzolích Xbox Series X/S a Xbox One. Jedná se o plošinovku, v níž hledáte svou matku v šedém světě. Kousek po kousku vracíte barvu zpět do světa a otevíráte tak cestu k novým hádankám.

První ze dvou her pro konzole Xbox Series X/S, Xbox One a Xbox 360 je Outpost Kaloki X, která bude k dispozici od 1. do 15. 4. 2022. V této hře budujete intergalaktické impérium mimo jiné prodejem limonády. A samozřejmě musíte zajistit, aby byli mimozemšťané spokojení.

A konečně, MX vs. ATV Alive je k dispozici od 16. do 30. 4. 2022. Tady závodíte na různých tratích, upravujete si jezdce a předjíždíte soupeře v blátě, písku a sněhu.