Life of Delta je point-and-click adventura odehrávající se v post-apokalyptickém Japonsku. Podíváme se do světa po Velké válce, kdy na Zemi nezbyli žádní lidé. Jedinými přeživšími jsou rozpadající se služební roboti a humanoidní ještěrky, které se zrodily z dlouhotrvajícího jaderného spadu.

Příběh se zaměřuje na Deltu, malého služebního robota, který se – stejně jako jakýkoli jiný robot – snaží přežít v tomto drsném prostředí. Jednoho dne se musí vydat na cestu rozlehlým post-apokalyptickým světem, aby našel svého ztraceného přítele. Vzhledem k jeho malým rozměrům musí použít všechny své dovednosti a důvtip, aby se vyhnul nebezpečným situacím a výzvám.

Hra nabídne 25 ručně malovaných úrovní post-apokalyptického Japonska a stovky pečlivě vytvořených animací postav. Budete muset vyřešit více než 50 poutavých miniher, jako je například stavění motoru raketoplánu nebo míchání toxických tekutin. V rámci příběhu poznáte různé herní postavy, každá má skrývat jedinečný příběh. To doplní animované filmové mezihry. Ty se postarají o ještě zajímavější příběh společně s originálním soundtrackem.

Life of Delta nemá stanovené datum vydání. Za vývojem stojí košické studio Airo Games a hru chystá pro PC, Mac, Linux a Nintendo Switch. Na disku by měla zabrat 2 GB. Potvrzeny byly české titulky.

Studio Airo Games bylo založeno v roce 2017 a tvoří ho mladý tým umělců, programátorů, designérů a skladatelů. Life of Delta je jejich první společnou hrou.