Pre-show Xbox Games Showcase si ve svém závěru připravila představení několika menších her. Tou hlavní je pokračování populárního stealth hororu Hello Neighbor, které bude temné a děsivé. Hrát budete za místního novináře, který vyšetřuje zprávy o pohřešovaných osobách.

Pokud vás jednička bavila, určitě zamiřte na oficiální stránky a přihlaste se do testu alfa verze (PC). Hra vyjde v příštím roce pro PC, Xbox One a Xbox Series X.

Druhou hrou je tahová adventura Echo Generation o studia Cococucumber, která vyjde v příštím roce pro Xbox Series X a Xbox One.

Příznivci nezávislých her se mohou těšit na celou řadu menších, zajímavých titulů. Microsoft se rozhodl je prezentovat v téměř šestiminutovém videu, aby každý viděl, na co se může v rámci programu ID@Xbox těšit. Uvidíte například The Artful Escape, Shredders, 12 Minutes, Tunic a The Ascent. Všechny mají být optimalizované pro Xbox Series X.

Vývoj vede Yuji Naka, bývalý šéf Sonic Team, a Naoto Oshima, tvůrce Nights Into Dreams.

Sonic to sice není, ale je to od jeho tvůrců. Seznamte se s Balan Wonderworld, akční 3D skákačkou od Square Enix. Tahle japonská společnost má pod sebou novou divizi s názvem Balan Company. Titul nabídne dvě hratelné postavy jménem Emma a Leo. Každý má specifické schopnosti, které jim pomohou zdolat jednotlivé plošinky a překážky v imaginativním světě divadla. Schopnosti hrdinů jsou spojeny s více než 80 kostýmy.

Hru čekejte na jaře příštího roku na Xbox One a Xbox Series X.