Po představení kuchařky Halo s netradičními recepty přichází dlouho očekávané odhalení druhé sezóny multiplayeru střílečky Halo Infinite.

Sezóna pojmenovaná Lone Wolves (Osamělí vlci) dorazí 3. 5. a přinese s sebou nové mapy, herní režimy, tematicky časově omezené akce a zcela nový battle pass. Trailer úplně nahoře přináší letmý pohled na tyto novinky.

Mapa se podle všeho nachází v jakési písečné průmyslové základně s velkou propastí, kde můžete se svým Warthogem přeskočit smrtící jezero lávy. Na hlavním obrázku druhé sezóny zase vidíme unikátní spartany v nové zbroji, kteří jsou přítomni také v traileru.

Na druhou sezónu multiplayeru Halo Infinite se čekalo dlouho. Hráči museli být trpěliví a přetrpět pět měsíců od spuštění první sezóny. Vývojáři ze studia 343 Industries chtěli nejprve opravit chyby a problémy, aby zlepšili celkový zážitek. Otázkou zůstává, kdy dorazí kooperativní kampaň a režim Forge. Co-op je opatrně slibován v průběhu druhé sezóny.

Multiplayer Halo Infinite je zdarma pro všechny na PC a konzolích Xbox Series X/S a Xbox One. Příběhová singleplayerová část hry je zase v předplatném Game Pass pro PC i Xbox.