Fanoušci The Last of Us by měli zavřít oči a dávat velký pozor na to, co otevírají a na co se chtějí dívat na YouTube a dalších platformách, včetně sociálních sítích. Dnes nad ránem se totiž na internetu objevily nové gameplay záběry z očekávaného The Last of us Part II, které ovšem nejsou oficiální. Obsahují tudíž celou řadu spoilerů, zejména různé cut-scény, jež mohou potenciálně zkazit zážitek z hraní.

The Last of us Part II bylo z května odloženo na neurčito z důvodu logistických problémů způsobených globální pandemií koronaviru Covid-19. Uniklé gameplay záběry pocházejí z vývojových verzí z konce února a března. Naughty Dog a Sony původní zdroj úniku zablokovali, ale bohužel se problémový materiál nadále šíří internetem. Pravděpodobně video vypustil nespokojený tester nebo vývojář.

Součástí videa jsou dlouhé gameplay záběry, filmové scény, design menu i nedokončený multiplayer. Ten má vyjít později jako samostatný titul.

Pokud si The Last of Us 2 chcete zahrát, tak raději na video nekoukejte. Minimálně jedna scéna je dost spoilerová a vysvětluje dost o tom, o čem se v posledních letech pouze spekulovalo. Raději se podívejte na fanouškovský trailer.