Tohle je pěkné překvapení. Společnost FuturLab oznámila bezplatnou aktualizaci hry PowerWash Simulator s obsahem ze série Tomb Raider.

31. 1. 2023, u příležitosti příchodu populární hry na PlayStation 5, PlayStation 4 a Nintendo Switch, se budou moci noví hráči i ti starší z Xboxu a PC pustit do čištění interiéru i exteriéru panství Croftových.

Jak se můžete sami přesvědčit z krátkého gameplay traileru níže, Lara Croft honosné panství hodně zanedbávala. Vysokotlakovou pistolí budete čistit dům, sochy, starověké poklady, cvičební dráhu, čtyřkolku i terénní vůz s přívěsem a člunem.

Součástí Tomb Raider Free Special Packu bude mini-kampaň, pět nových úrovní a další, dosud nespecifikovaný obsah. Vše najdete ve hře v nové sekci Specials v hlavní nabídce. Autoři toho plánují více, ale to teprve odhalí. Jen škoda absence cross-play s novými platformami. Fungovat nadále bude propojení mezi hráči na Xboxu a PC (Microsoft Store a Steam).

Pokud titul neznáte, tak PowerWash Simulator je populární hra, jež vyšla v létě loňského roku na konzole Xbox a PC (i v Game Passu). Za pomoci tlakové vodní pistole a dalšího vybavení čistíte vše možné i nemožné ve městečku Muckingham. Mimo jiné špinavé parky, auta obalená bahnem i hasičskou stanici.