Každým dnem bychom se mohli dozvědět datum, kdy vyjde Uncharted: Legacy of Thieves Collection pro PlayStation 5 a PC. Na Steamu se totiž objevila stránka kolekce, kde nechybí detailní popisek a screenshoty z PS5 verze. Pro tuzemské hráče je dobrou zprávou potvrzení českých titulků, které budou i v PC verzi. Hardwarové nároky zatím chybí.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection obsahuje remasterované hry Uncharted 4: A Thief’s End a Uncharted: The Lost Legacy. Sony dříve uvedla, že kolekce vyjde na začátku roku 2022.

„Vydejte se hledat své štěstí a zanechte svou stopu na mapě v UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Objevte napínavé filmové vyprávění se spoustou akčních scén ve hrách UNCHARTED, které jsou plné důvtipu, lstivosti a nadsázky oblíbených zlodějů: Nathana Drakea a Chloe Frazerové,“ dočteme se v popisku na Steamu.

„Herní titul, který přináší oceňovaný vývojářský tým Naughty Dog, UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection obsahuje dvě oblíbená dobrodružství pro jednoho hráče z her UNCHARTED 4: A Thief's End a UNCHARTED: The Lost Legacy. Každý příběh je plný legrace, napětí, strhujících soubojů i pocitů úžasu – hry byly navíc přepracovány tak, aby vás ještě více pohltily.“

UNCHARTED 4: A THIEF’S END

Vítěz více než 150 oceněních Hra roku.

Několik let po svém posledním dobrodružství je vysloužilý lovec pokladů Nathan Drake nucen vrátit se do světa zlodějů. Osud znovu zaklepe na jeho dveře, a když se objeví Nathanův domněle mrtvý bratr Sam a požádá jej o pomoc při záchraně svého života, nedokáže Nathan nabídce takového dobrodružství odolat. Nathan Drakovo největší dobrodružství prověří hranice jeho fyzických možností, jeho odhodlání a nakonec i to, co je schopen obětovat, aby zachránil své milované.

V honbě za dávno ztraceným pokladem kapitána Henryho Averyho se Sam a Drake vydávají hluboko do lesů Madagaskaru najít utopickou pirátskou kolonii Libertalia… při pátrání po Averyho pokladu prozkoumají džunglí zarostlé ostrovy, vzdálená města i zasněžené vrcholky hor.

- Celosvětové dobrodružství s nejrozlehlejším a nejdetailnějším prostředím ze série UNCHARTED.

- Osobnější příběh Nathana Drakea, který ještě více zvyšuje úroveň oceňovaného vyprávění studia Naughty Dog.

- Plynulý boj a pohyb s využitím háku přinášejí ještě dynamičtější a napínavější akční scény.

UNCHARTED: LEGACY OF THIEVES COLLECTION

Ve snaze získat a ochránit starobylý artefakt před bezcitným válečným štváčem bude Chloe Frazerová muset vyhledat pomoc proslulé žoldačky Nadine Rossové a vydat se s ní do indického Západního Ghátu, kde se nachází zlatý kel Ganéši. Ve svém dosud největším dobrodružství bude Chloe muset konfrontovat svou minulost a rozhodnout se, co pro svůj vlastní odkaz obětuje.

- Zcela nové kulisy jihozápadního pobřeží indického poloostrova přinášejí exotický mix městského prostředí, džungle a starobylých ruin.

- Napínavý, akcí nabitý příběh, jaký fanoušci Naughty Dog a série UNCHARTED milují.

- Oceňovaná hratelnost série UNCHARTED s aktualizovanými systémy a vylepšeními, včetně filmově ztvárněného boje, průzkumu a pohybu v úchvatných prostředích, náročných rébusů a dalších prvků.