Populární simulátor se stavbou vlastního počítače je další hrou, kterou Epic Games Store rozdává. PC Buidling Simulator si můžete do své digitální knihovny přidat do 14. 10. 2021. Poté bude následovat Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse a speciální balíček pro Paladins.

V PC Buidling Simulatoru se stanete malým podnikatelem, který si otevřel servis počítačů. Zákazníci k vám budou chodit, abyste jim vylepšili nebo opravili počítač, zatímco jiní budou chtít sestavit vlastní počítač, který vynikne. Kromě procesorů, grafických karet, operačních pamětí a základních desek dostanete k dispozici řadu řešení vzduchového a vodního chlazení, stejně tak nejrůznější barevné LEDky a kabeláže.

Ve hře najdete součástky od značek jako Asus a Asus ROG, AMD, Arctic Cooling, Corsair, EVGA, MSI, Razer, SilverStone, Gigabyte nebo ZOTAC.

Na Steamu jsou nedávné recenze extrémně kladné, všechny recenze (z 30 652) pak velmi kladné.

Pro hraní PC Buidling Simulatoru byste měli mít alespoň Windows 7, Intel Core i5-2500K nebo AMD Athlon X4 740, 4 GB RAM, GeForce GTX 660 (2048 MB) nebo Radeon R9 285 (2048 MB) a 30 GB volného místa na disku.