Skvělá budovatelská strategie Cities: Skylines, která vyšla v roce 2015, je zdarma. Získat ji můžete na Epic Games Store a obohatit si svou digitální knihovničku. Společnosti Paradox Interactive a Colossal Order ji rozdávají u příležitosti oslav sedmých narozenin hry. Čas na přidání do knihovny máte do 17. 3. 2022.

Pokud se vám Cities: Skylines zalíbí, můžete si koupit celou řadu dodatečných balíčků, které přidávají další možnosti pro stavbu a správu vašeho města. Pro hru dokonce existuje fanouškovská čeština. Je ale otázkou, zda bude fungovat ve verzi pro Epic Games Store, když byla původně vytvořena pro verzi, která je na Steamu.

Kromě toho bylo dnes oznámeno, že se na konci jara dostane Cities: Skylines na Google Stadia.

„Cities: Skylines je moderní variací na klasický žánr městských simulací. Hra rozšiřuje nadšení a obtíže z budování, respektive udržování skutečného města o nové prvky a zároveň rozšiřuje již etablované funkce budovatelských strategií,“ dočteme se v popisku.

„Díky tomu, že za ní stojí tvůrci série Cities in Motion, se hra může pochlubit plně funkčním systémem městské dopravy. Nabízí také možnost upravit hru modifikacemi a přizpůsobit ji tak svému stylu, coby protiváhu vůči mnohovrstevné a náročné simulaci. Omezeni jste jen vaší představivostí, tak převezměte kontrolu nad městem a vydejte se vstříc nebesům!“