Na svět se klube další zajímavý indie titul, který svým názvem evokuje výlet do ztraceného tropického ráje. Nenechte se ale zmást, Paradise Lost je ve skutečnosti adventuru z pohledu první osoby zasazena do alternativní historie, konkrétně do šedesátých let, kdy nacisté vyhráli druhou světovou válku a zpustošili celou Evropu.

Nacistickému Německu se tehdy povedlo získat obrovský arzenál jaderných zbraní. Postavili řadu bunkrů, do kterých se schovali a použili své jaderné zbraně proti postupující sovětské armádě. Zároveň však proměnili celou Evropu v jednu velkou pustinu. Dvacet let poté se jako dvanáctiletý chlapec vedený osobní tragédií vydáte do jednoho ze zmiňovaných bunkrů poblíž polského Krakova hledat odpovědi. Tento bunkr ovšem není ani zdaleka obyčejný. Něco je v něm špatně.

Čeká vás průzkum rozsáhlého podzemního komplexu, ve kterém se mísí neobvyklá pokročilá technologie se slovanským folklórem a mýty. Zjistíte, co se jeho obyvatelům stalo a objevíte minulost, abyste mohli utvářet přítomnost. Hra není tak lineární jako většina ostatních adventur, neustále se mění v závislosti na rozhodnutích, která učiníte. Vše je ve vašich rukou. Jste připraveni se do toho tajemného bunkru opravdu vydat?

Paradise Lost má vyjít do konce letošního roku na PC přes Steam. Vývojáři slibují také verze pro PlayStation 4 a Xbox One.