Po dohadech a všelijakých náznacích je schopno dánské studio IO Interactive potvrdit vývoj třetího Hitmana. To mj. znamená, že se vývojáři začínají více soustředit na budoucnost. Hráči druhého dílu se ale nemusejí bát, na Hitmana 2 ještě v IO Interactive nezapomínají. Tvůrci mají v plánu oslavit první narozeniny Hitmana 2 a na konec tohoto měsíce připravují poslední velkou aktualizaci. To ale neznamená, že IO Interactive opustí Hitmana 2. Stále budou vycházet menší obsahové balíčky, které budou zaměřené na předešlé nepolapitelné cíle (Elusive targets) a živé události.

Poslední významná aktualizace dorazí 19. listopadu/novembra 2019 a oslaví rok od vydání. Kompletní přehled nového obsahu si prohlédnete v traileru nahoře a obrázku níže. Těšit se můžete na 10 nových hlavních kontraktů, 8 eskalačních smluv, 6 balíčků výzev, 5 odemykatelných předmětů a na další standardní obsah.

„Po roce podpory Hitmana 2 bezplatným a placeným obsahem se v IO začínáme dívat do budoucnosti a přesouváme tým Hitmana 2 na nadcházejícího Hitmana, který je velmi pokročilý,“ informuje dánské studio v tiskové zprávě. Je jasné, že Hitmana 3 ještě neuvidíme, slyšet bychom o něm mohli v průběhu nadcházejícího roku.

Připomeňme, že už v roce 2016, kdy vyšel Hitman, prozradilo IO Interactive plán vytvořit trilogii. Nový díl tak uzavře plánovaný příběh. Co bude po něm? To je ve hvězdách.

Hitman 2 vyšel 13. 11. 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.