Včera jsme se dočkali další epizody streamu Night City Wire, který nám z blížícího se Cyberpunku 2077 ukázal dva trailery a blíže představil postavu Johnnyho Silverhanda nebo technologii JALI, která pohání animace tváří. Není to ale všechno. Část streamu byla také věnovaná hudbě a bylo přislíbeno vydání šesti skladeb originálního soundtracku. A jak bylo řečeno, tak jsme se i dočkali.

Na oficiálním YouTube kanále, a dalších populárních platformách, můžete najít „EP desku“ (viz playlist), jejíž součástí jsou konkrétně skladby Corposeduction a NCPD Prowl od Marcina Przybyłowicze, Badlanders a Chrome Shamans od P. T. Adamczyka a v neposlední řadě Battleground Araska a Core Mikoshi od Paula Leonarda-Morgana.

Není to každopádně jediná novinka, kterou pro vás dnes máme. Pokud holdujete kyberpunku obecně, a především pak „původnímu“ Cyberpunku pod vydavatelstvím R. Talsorian, máte perfektní šanci získat z tohoto universa hromadu knih díky Humble Bundle. Do 16. 12. máte možnost za necelých 13 euro (342 Kč) dostat 30 položek.

Nejzajímavější jsou přitom knihy z druhé úrovně za necelých 7 euro (185 Kč), kde můžete najít Cyberpunk 2020 Core Book, Cyberpunk Red Jumpstart Kit (tedy knihu, která vás uvede do té části universa Cyberpunku, která vznikla ve spolupráci s CD Projekt RED), mapu Night City z roku přibližně 2020, Night City Sourcebook nebo Cyberpunk 2020 Data Screen.

Ideální věci, jak zabít čas při čekání na vydání hry 10. 12. 2020 pro PC, PS4 a Xbox One (s možností hrát na PS5 a Xbox Series X/S). Zároveň pro vás také máme hromadu screenshotů, které ukazují další části hry a samotného Johnnyho Silverhanda.