Společnost THQ Nordic oficiálně oznámena Destroy All Humans 2 Reprobed, remake klasické akční adventury, který vyšel v roce 2006 pod názvem Destroy All Humans! 2: Make War Not Love na PlayStation 2 a první Xbox.

Opět se ujmete role Crypta, jenž se vrací s povolením k sondování. S mimozemským vetřelcem zažijete swingující a psychedelii 60. let a pomstíte se KGB za to, že vyhodila do vzduchu vaši mateřskou loď. Abyste zjistili, co mají vaši nepřátelé za lubem, budete nuceni uzavírat spojenectví se zástupci druhů, které jste přišli zotročit.

  • Ukaž těmto hipíkům, kdo je tady pánem, s arzenálem klasických zbraní a nových technologií, jako je Meteor Rain.
  • Prozkoumejte matičku Zemi 60. let a proměňte její fiktivní města v trosky z paluby svého věrného létajícího talíře.
  • Braňte mnohem větší a otevřenější svět před těmi, kteří chtějí zmařit vaše plány.
  • Unášejte lidi z různých zemí a proměňte je v koktejly DNA, abyste vylepšili své schopnosti.
  • Pozvi kamaráda a prožij příběh v kooperativním režimu pro dva hráče na rozdělené obrazovce.

Těšit se můžete na všechny mapy z původní verze, jako je Albion (Londýn), Tunguska (Sibiř) a Takoshima (Tokio), a také měsíční základnu Solaris.

Kromě zjevné evoluce grafiky se remake vyznačuje také výrazným technologickým pokrokem v dalších oblastech hry: nový engine (Unreal Engine) umožňuje určitou míru destrukce scénářů, což je nezbytné pro zvýšení pocitu chaosu typického pro tuto střílečku z pohledu třetí osoby.

Nejen to, ale také rozhraní bylo přepracováno, aby bylo intuitivnější a dynamičtější, a byl obohacen a vylepšen pestrobarevný arzenál zbraní a gadgetů.

Destroy All Humans 2 Reprobed vyjde v roce 2022 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra je postavena na Unreal Enginu 4.