Ve sběratelských edicích PlayStation exkluzivity Horizon Forbidden West není tím hlavním soška Aloy, nýbrž obrovský mamut, s nímž bude mít hlavní hrdinka plné ruce práce. V nejdražší edici pojmenované Regalla bude Tremortusk mohutnější a vybaven košem s lukostřelci.

Šéf PlayStation Studios, Hermen Hulst, na Twitteru ukázal speciální prototyp Tremortuska. Ve finální verzi má být ještě detailnější a ohromující. Aloy v edici najdeme v podobě malé figurky. Co už dnes víme, tak mamut má na výšku 36,5 cm a 40 cm na délku. Dále LED svítící oči (tři barvy: neutrální, výstraha a boj) a pohyblivý chobot a kly.

Kromě Tremortuska v Regalla Edition najdete kód ke stažení hry (lze uplatit jak na PS4, tak na PS5 verzi), sběratelské balení, repliku komunikátoru Focus na podstavci, repliky robotických dinosaurů Sunwing a Clawstrider, látkovou mapu, dvě umělecké pohlednice, figurku Aloy, miniartbook, steelbook, digitální in-game bonusy, digitální soundtrack a digitální grafickou novelu The Sunhawk.

Cena Regalla Edition byla stanovena na 260 dolarů, zatímco Collector's Edition je za 200 dolarů. V tuzemských obchodech se cena za Regalla Edition bude pohybovat nad 6500 Kč a 5000 Kč za Collector's Edition. Pokud si chcete jednu z nich koupit, tak bohužel. Budou u nás teprve spuštěny, takže je vyhlížejte.

Horizon Forbidden West vyjde 18. 2. 2022 s českými titulky na PlayStation 5 a PlayStation 4.