Jedna hra naučí děti, jak si správně čisti zuby, v další budete řešit hádanky a obsluhovat hosty své kavárny a ve třetí zkoumat a fotit Pokémony v jejich přirozeném prostředí.

Dnes odpoledne se konala velká digitální prezentace The Pokémon Company, při které nám bylo představeno několik her ze světa Pokémonů. Tihle roztomilí tvorové, které známe z her, filmů a seriálů, zaplaví platformy.

Na začátku celé prezentace byla představena hra Pokémon Smile. Jde o bezplatnou mobilní aplikaci pro operační systémy Android a iOS, kterou budou využívat rodiče k tomu, aby naučili své děti, jak si správně čistit zuby.

Druhým titulem je Pokémon Cafe Mix pro chytré telefony a tablety s Androidem nebo iOS a Nintendo Switch. V této hře si hráči budou moci vytvořit vlastní kavárny a starat se o ně v puzzle stylu. Příprava nápojů a pokrmů pro Pokémony je totiž založena na různých hádankách. Ty nemají být příliš složité. V první fázi bude Pokémon Cafe Mix zdarma, ale ve hře budou mikrotransakce pro urychlení času atd.

Na závěr došlo k odhalení nových Pokémon Snap. Klasika z N64 dorazí brzy na Nintendo Switch a na starost ji má společnost Bandai Namco. Hra je založena na svém jmenovci, který poprvé vyšel v roce 1999 na Nintendo 64. Těšit se můžete na dobrodružství v roli trenérů na neznámých krásných ostrovech s džunglí, plážemi a pouští, které budete prozkoumávat a snažit se zkoumat všelijaké Pokémony v jejich přirozeném prostředí. Pokémony budete fotografovat, abyste vytvořili vlastní herní Pokémon Photodex s dosud neviděným výrazy Pokémonů.

Když se pozorně podíváte na záznam celé prezentace (video úplně nahoře), tak si všimnete, že prezident a generální ředitel Pokémon Company má za sebou postavičky Pokémonů. Ty mohou mít spojitost s titulem Pokémon: Let's Go. Sám Tsunekazu Ishihara lákal, že velký projekt nám odhalí 24. června.