Pokémoni slaví 25 let, a proto vznikla celá kolekce značky Converse, která je inspirovaná právě těmito animovanými postavičkami. Kromě tenisek, díky kterým je tato značka známá, se v kolekci nachází také mikiny. Spolupráce módních značek se společnostmi, které se zabývají videoherním průmyslem, nejsou novinkou, v minulosti jsme zaznamenali například speciální Xbox tenisky.

Klasické tenisky Chuck Taylor se dočkaly více speciálních motivů, jejichž hlavní součástí jsou startovní pokémoni regionu Kanto, jmenovitě Bulbasaur, Charmander, Squirtle a Pikachu. Právě tito Pokémoni jsou na různých botách ztvárněni v několika stylech.

Kromě tenisek s těmito pokémony vznikly i tenisky s Jigglypuffem a kocourem Meowthem, známým komplicem nechvalně proslulých Rakeťáků.

Dalším povedeným kouskem do sbírky je již zmíněná mikina. Ta je v černo žluté barvě a pokud si ji koupíte, budete se pyšnit pokémonem Pikachu spolu s nápisem Converse na hrudi. Na zadní straně se nachází přehled startovních pokémonů z různých regionů.

Kolekce bude uvedena do prodeje 10. 12.