Jak už víte, ve Watch Dogs Legion můžete rekrutovat každou NPC postavu, kterou v rozsáhlém futuristickém Londýně po brexitu potkáte. Každá postava bude vybavena specifickými dovednostmi a schopnostmi. Proto vývojáři doporučují porozhlédnout se po britské metropoli a hledat vhodné kandidáty.

Když takovou postavu najdete, tak musíte splnit speciální misi, abyste získali důvěru dotyčného, respektive, aby věřil v organizaci DedSec. Jakmile úkol dokončíte, postava se přidá do vašeho týmu a je vám kdykoliv k dispozici.

Přesně to ukazuje dnešní téměř pětiminutové gameplay video z prezentace Future Games Show. Konkrétně vidíme, jak se hráč snaží získat Sherry Lewisovou. Sherry je včelařka a pracuje v Algate, ale zradikalizovala poté, co byla okradena. Samotný šéf ukradl Sherry výzkum a prodal ho armádě. Nešťastná pracovnice a milovnice včel potřebuje vaši pomoc, aby se pomstila. Když vše klapne, přidá se na vaši stranu.

Přečtěte si také: Permanentní smrt ve Watch Dogs Legion není povinná

Sherry se do týmu rebelů bude hodit. Její oblek je odolný a může na protivníky poslat roj nano-včel. Je zřejmé, že mise budeme moci řešit různými způsoby, v závislosti na postavě, kterou ovládáme. Vybrat si můžete přímo konfrontaci i stealth.

Ubisoft tvrdí, že odklad vývojářům umožnil se hře více věnovat a vytvořit věrohodnější mise a postavy.

Watch Dogs Legion vyjde 29. 10. 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra bude později vylepšena pro PlayStation 5 a Xbox Series X.