Pokud už vám přišlo hraní Rainbow Six Siege repetitivní, tak v rámci právě probíhající sedmé sezóny dorazila aktualizace s novou mapou. Jmenuje se Emerald Plains a jde o první zcela novou mapu, kterou tahle hra za poslední tři roky dostala.

Emerald Plains vás zavede na soukromý pozemek v Severním Irsku. „Nic se nevyrovná vůni deště, když procházíte luxusními stájemi a zahradami. A přestože okolí vypadá idylicky, ve vzduchu jsou cítit problémy,“ stojí v popisu nové mapy.

Jde o středně velkou mapu, jež nabízí dva přístupy: moderní přízemí kontrastuje s klasickým palácovým patrem. Tvůrci vysvětlují, že tento přístup by měl nejen zpestřit prostředí, ale také pomoci při komunikaci a určování, kde uvidíme nepřítele.

Na klíčová místa na mapě se dostaneme několika způsoby, a to sestupem po laně ze střešního okna, pomocí tří vnitřních schodů nebo přes terasu s krbem.

„Tato středně velká mapa s prostornými místnostmi, částečně vytvořená podle map Bartlett a Border, nabízí spoustu prostoru pro hru,“ dodává Ubisoft.

V rámci sedmé sezóny pojmenované Demon Veil byl do hry přidán také nový operátor a nový herní režim. Operátorka se jmenuje Azami a jde o speciální agentku z Japonska, která pracuje v soukromém bezpečnostním sektoru. Novým módem je zase upravený Team Deathmatch se zápasy pět proti pěti. Bitvy trvají pět minut, nebo dokud jeden z týmů nedosáhne 75 eliminací jako první.

Připomeňme, že nedávno Ubisoft oznámil Rainbow Six Mobile.