Po roční pauze se wrestlingová série WWE 2K od 2K Sports vrací do videoherního světa. Poslední díl s označením WWE 2K20 měl tragické prodeje a hráči nebyli z podoby hry vůbec nadšeni. Vývojáři slibovali, že se po roční pauze WWE 2K vrátí a bude lepší. Mezitím si fanoušci mohli zahrát arkádovou bojovku WWE 2K Battlegrounds, která také moc parády nenadělala.

Přečtěte si také: WWE 2K Battlegrounds, může to být horší? - Turbo Recenze

WWE 2K22 bylo oznámeno během wrestlingové události roku (WrestleManii XXXVII) formou krátkého teaser traileru. Celých třicet sekund si z videa ukrojil Óscar Gutiérrez Rubio alias Rey Mysterio, mexicko-americký wrestler, jenž je považován za největšího cruiserweight zápasníka všech dob. Dal by se označit za legendu.

Tvůrci měli vylepšit grafický engine pro lepší modely zápasníků a lepší animace. Současně měli pracovat na odstranění chyb a optimalizaci. Uvidíme, zda tomu tak skutečně bude. Hra zatím nemá stanovené datum vydání. Premiéru lze očekávat v letošním roce.

Minulý díl vyšel v říjnu/októbri 2019 na PlayStation 4, Xbox One a PC. WWE 2K22 očekáváme ještě na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.