Bulánci 2.0 na Startovači nepolevují. Pomalu, ale jistě se vybraná částka blíží k pěti milionům korunám. Studio SleepTeam u této příležitosti aktualizovalo průběh kampaně a představilo dodatečné cíle. Ty obohatí Bulánky 2.0 o další obsah.

Bulánci 2.0 mají v době psaní článku vybráno necelých 4,9 milionu korun. Za tyto peníze je jistý herní mód Battle Royale, vesmírný level se stavem beztíže, minomet s přísavnou minou, puška pro snipera, crossplatformní multiplayer, editor levelů a vytvoření verze pro mobilní telefony a MacOS - vedle PC a konzolí PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Za pět milionů korun chtějí vývojáři do hry přidat speciální skin pro ty, co Bulánky 2.0 podpořili. Za 5,2 milionu korun bude Brutal mód (opět pro ty, co hru podpořili) s krví a za 5,5 milionu korun fotbalová minihra: Prostřílej se k bráně.

Přečtěte si také: Legendární Bulánci se po 20 letech vrací ve velkém stylu: 3D válka polštářů pro PC i konzole

„Protože vaše řady neustále rostou, rozhodli jsme se přidat při dosažení 1000% skin pro všechny, kteří nás během kampaně na Startovači podpořili. Také se ptáte, jestli zachováme krev, popravdě jsme to v plánu neměli, protože technicky vzato v polštářích žádná krev není. Chceme ale vyhovět všem, kteří se rádi brodí v rudých kalužích a přidáváme cíl v podobě speciálního Brutal módu pro všechny, kdo nás během kampaně podpoří (v samotné hře tato možnost nebude). A do třetice, už jste zkoušeli hrát fotbal za plné palby? Výraz "střelit gól" tak získává zcela nový rozměr,“ píše SleepTeam.

Bulánky 2.0 můžete podpořit na Startovači. Titul vyjde v roce 2022.

Indian je mediálním partnerem Bulánků 2.0.