Pokud stále hrajete Grand Theftu Auto V, případně GTA Online, tak po deseti letech Rockstar konečně přináší alternativní možnost sprintu. Už si nebudete muset odírat palec při zběsilém ťukání do tlačítka pro rychlý běh. Místo toho bude stačit dané tlačítko zmáčknout a držet.

Alternativní možnost sprintu se do hry dostane v letní aktualizaci, bude nutné ovládání změnit v nastavení.

Takzvaný San Andreas Mercenaries update dorazí 13. 6. a kromě nového obsahu do GTA Online přinese další zlepšení herního zážitku. Tvůrci prozradili, že u pojišťovny Mors Mutal Insurance budete moci nahlásit všechna zničená vozidla najednou; nyní to jde jen jednotlivě.

Do vlastních garáží si navíc budete moci přidat popisky, abyste rychleji našli vaše oblíbené vozy. A v Rockstar Creatoru se konečně objeví sníh.

Ano, jde o drobnosti, ovšem dle prvních reakcí jsou hráči nadšeni. I když mnoho z nich netrpělivě očekává zprávy o novém Grand Theft Auto, na kterém ve známém studiu pilně pracují. Když jsme u GTA 6, tak fanoušci očekávají, že změna po 10 letech v GTA 5 předznamenává, že Rockstar opustí zastaralý koncept, kdy je pro sprint nutné mačkat/držet tlačítko.

Noční můra v GTA 5