Společnost Sony představila animaci divize PlayStation Productions, která je k vidění před začátkem filmu Uncharted s Tomem Hollandem a bude součástí každé produkce, tedy filmů i seriálů.

Modrá animace je podobná animaci PlayStation Studios a obsahuje hvězdnou sestavu ikonických postav PlayStationu. Nechybí Kratos z God of War, Nathan Drake z Uncharted, Aloy z Horizon, Joel a Ellie z The Last of Us, Ratchet a Clank, Astrobot a další.

Jeden rozdíl tady přesto je, zatímco u PlayStation Studios jsou hrdinové překryti logem PlayStationu ve stylu Marvelu, tak tady jsou promítáni jako obří modré logogramy do nekonečného modrého prostoru.

DALŠÍ DŮKAZ O REMAKU THE LAST OF US?

Fanoušci poukazují na jednu věc. Zatímco zbytek hrdinů se ukazuje ve svých nejnovějších verzích, tedy Aloy z Horizon Forbidden West, Kratos a Atreus z God of War Ragnarok a Nathan z kolekce Uncharted, jež vyšla na PS5, tak hologramy Joela a Ellie jsou mladší a podobají se verzím z prvního dílu The Last of Us a ne z The Last of Us Part 2. To fanoušky vede k dalším spekulacím o remaku The Last of Us. O něm se nedávno mluvilo v souvislosti s čepicí režiséra studia Naughty Dog (psali jsme tady). Možná se ale Sony pro mladou verzi rozhodla pouze v souvislosti se seriálem.

Pokud půjdete do kina na Uncharted, tak tuhle reklamu uvidíte na velké obrazovce. V budoucnu bude součástí seriálu The Last of Us od HBO či adaptací samurajské akce Ghost of Tsushima a destrukčních závodů Twisted Metal s Anthonym Mackiem v hlavní roli.