Věřte tomu nebo ne, Ubisoft hledá testery pro pirátské Skull & Bones, což značí, že se tahle dlouho odkládaná hra chystá konečně vyplout na rozbouřené moře. Projekt na tom je zřejmě lépe, než naznačovaly neoficiální zprávy z posledních měsíců.

„Spouštíme náš insiderský program, který je jedinečnou příležitostí pro několik vyvolených vyzkoušet si ranou verzi hry a podělit se o zpětnou vazbu,“ napsali vývojáři na Twitteru. Minimálně ze začátku se do hry dostane jen velmi malá skupina hráčů.

Zájemci se mohou zaregistrovat na speciální stránce. Cílem tvůrců je získat spolehlivé údaje a připomínky. Jinými slovy, Ubisoftu jde o zpětnou vazbu, aby si ověřil, že pirátské bitvy budou pro hráče zábavné. Bohužel nebylo stanoveno, kdy testování bude probíhat. Možná už začalo.

Hráči, kteří se do testování dostanou, budou muset dodržet dohodu o mlčenlivosti. Musejí také počítat s velkým množstvím chyb, jelikož jde o ranou verzi hry. No, to zase značí, že s tím rychlým vydáním to nebude tak horké.

Před necelým měsícem zástupce Ubisoftu překvapil tím, že Skull & Bones klade velký důraz na multiplayer. Přitom v dřívějších dobách francouzský vydavatel při prezentacích vyzdvihoval příběhovou kampaň pro jednoho hráče zasazenou do Indického oceánu. Doufejme, že singleplayerové dobrodružství se z pirátské akce za ty roky a nejeden vývojový restart nevytratilo.

Test je určen pro PC, ale hra byla dříve oznámena i pro konzole PlayStation a Xbox.