Aktualizace: Petr Rychlý později potvrdil, že opravdu bude dabovat Paulieho. Více jsme psali zde.

Původní zpráva: Český dabing prvního dílu legendární Mafie byl povedený. Je tak opravdu skvělé slyšet, že se vrátí někteří původní herci. Nedávno byl potvrzen Libor Hruška, který daboval Billyho. A dnes došlo na známého komika Petra Rychlého. Toho všichni známe jako hlas Paulieho.

Přečtěte si také: Porovnání staré Mafie s novou Mafií. Podívejte se, jak moc se česká legenda za 18 let změnila

Petr Rychlý zapojení do dabingu potvrdil soukromou zprávou na Instagramu několika lidem. S informací přišel Zing.cz. V současné době nevíme, koho bude dabovat, ale je pravděpodobné, že mu vývojáři opět svěří Paulieho.

Dalším potvrzeným dabérem je Michal Holán. Ten do původní Mafie zapojen nebyl a prý ještě neví, koho bude dabovat, což tvrdí i Petr Rychlý. Ten neví, zda vývojáři trochu nezměnili postavy. Oficiálně víme, že k určitým změnám v příběhu dojde. Dle vyjádření tvůrců má být rozšířen, ale my už jsme si z prvního traileru stihli všimnout i změn, například, že detektiv Norman nečeká v restauraci na Tommyho, ale přichází k němu.

Bohužel u dabingu z důvodu jejich úmrtí nemůžeme počítat s Antonínem Molčíkem (Don Salieri) a Jiřím Brožem (hlas v tutoriálu).

Zajímavé je, že dabing ještě nezačal, přitom do vydání zbývají dva měsíce a kousek. Zdržení je pravděpodobně způsobeno koronavirem Covid-19. Je ale otázkou, zda se vše do 28. 8. letošního roku, kdy Mafia: Definitive edition vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One, stihne.