Společnost Konami potvrdila záměr vydat bezplatný dodatečný balíček, který eFootball PES 2020 rozšíří o UEFA Euro 2020. DLC má vyjít 30. 4. letošního roku. Otázkou ale je, zda nebude odloženo, protože v úterý budou pořadatelé Mistrovství Evropy ve fotbale jednat a rozhodnou se na základě situace s koronavirem. Už nyní se objevují názory, že by mělo být Euro 2020 odloženo. Konat se má od 12. 6. do 12. 7. 2020.

Každopádně, Konami plánuje nabídnout hráčům PES 2020 všech 55 národních týmů, které budou plně licencované, včetně největších nadějí v podobě Německa, Itálie, Francie a Španělska až po Andorru, Maltu a San Marino. Zápasy v rámci nového turnaje se budou hrát na stadionech ve Wembley a Petrohradu. Pochopitelně nebude chybět ani oficiální míč Eura 2020 a trofeje. Druhý míč, speciálně vyrobený pro finále Eura 2020, bude do hry přidán v červnu.

To ale není vše. Režim myClub obdrží další obsah. Například v něm budou v průběhu turnaje dostupní speciální hráči, zatímco zápasy v rámci UEFA Euro 2020 se budou konat po celý turnaj - hráči si budou moci vybrat zemi, kterou budou reprezentovat v online výzvách.