AKTUALIZACE: Datum vydání Uncharted: Legacy of Thieves Collection bylo v databázi Steamu opět změněno. Tentokrát na 30. 12. 2022. Takové datum dávají společnosti jen provizorně, aby se jejich hra objevila v seznamu těch, které vyjdou v letošním roce.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

PlayStation 5 verze Uncharted: Legacy of Thieves Collection spatřila světlo světa na začátku letošního roku. Hráči na počítači se na akční dobrodružství těšili během léta. Teď ale budou zklamáni.

Podle SteamDB hra vyjde 19. 10. letošního roku. Dříve bylo uváděno 15. 7. a Epic Games Store dokonce naznačoval 20. 6.

PC verzi Uncharted: Legacy of Thieves Collection, která obsahuje remastery Uncharted 4: A Thief's End a Uncharted: The Lost Legacy s českými titulky, má na starost studio Iron Galaxy.

„Hrajte za Nathana Drakea a Chloe Frazerovou v jejich samostatných dobrodružstvích, ve kterých jsou nuceni čelit své minulosti a vytvářet vlastní odkazy,“ láká Sony.

Připomeňme, že 12. 8. na PC vyjde Marvel’s Spider-Man Remastered. Ještě letos se dočkáte Marvel’s Spider-Man: Miles Morales a brzy po vydání The Last of Us Part 1 (remake The Last of Us) na PS5 má přijít na řadu i verze pro počítače.