Včera večer došlo k aktualizaci produktové stránky Uncharted: Legacy of Thieves Collection na Epic Games Store, přibylo datum vydání, informace o bonusu za předobjednávku a systémové požadavky. Později byla stránka nedostupná a v době psaní článku tyto detaily neobsahuje.

Podle všeho můžeme PC verzi akčního dobrodružství, které vyšlo v lednu letošního roku na PS5, očekávat 19. 10. s českými titulky. Za předobjednávku v Epic Games Store získáte do Fortnite kluzák ve tvaru Sullyho letadla. Jinak bude možné tento kluzák získat 17. 11. V battle royale akci máme očekávat další kosmetické věci s tématikou Uncharted.

Co se systémových požadavků týče, tak pro hraní v rozlišení 720p při 30 snímcích za sekundu na střední nastavení grafiky byste měli být vybaveni procesorem Intel i5 4430 nebo AMD Ryzen 3 1200 s 8 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GTX 960 (4 GB VRAM) nebo AMD R9 290X (4 GB VRAM).

Pro hraní v rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu na vysoké nastavení grafiky vývojáři doporučují procesor střední třídy (Intel i7-4770 nebo AMD Ryzen 5 1500X) a 16 GB RAM. Kromě toho jsou pro tyto výkonnostní cíle doporučovány grafické karty NVIDIA GTX 1060 (6 GB VRAM) a AMD RX 570 (4 GB VRAM).

Na disku si připravte 126 GB volného místa. Doporučován je SSD. Za zmínku ještě stojí DirectX 12. Bohužel ale nevíme nic o podpoře DLSS nebo FSR 2.0.

NATHAN DRAKE A CHLOE FRAZER

Uncharted: Legacy of Thieves Collection obsahuje vylepšené díly Uncharted 4: A Thief's End a Uncharted: The Lost Legacy. V prvním hrajete za Nathana Drakea a v druhém za Chloe Frazer.

„Hledej svůj odkaz a zanech svou stopu na mapě Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Prožij napínavý filmový příběh z dílny studia Naughty Dog a největší akční trháky této kultovní série. Objevuj ztracenou historii s charismatickými a současně osobnostně složitými zloději Nathanem Drakem a Chloe Frazerovou, kteří se smyslem pro zázraky cestují po světě a pronásledují neobyčejná dobrodružství a zapomenuté pověsti,“ uvádí Sony.